Det bør du være opmærksom på ved Intune Applikationshåndtering 

Effektiv og sikker softwareudrulning er en afgørende komponent i enhver organisation, der gerne vil opretholde en sikker og velfungerende IT-infrastruktur. Intune er et komplekst produkt og derfor oplever mange administratorer udfordringer ved udrulning af Win32-applikationer, igennem Intune. Nedenfor beskriver vi nogle af de almindelige udfordringer, som organisationer typisk står over for:

 

Komplekse og tidskrævende udrulningsprocesser

Udrulning af Win32-applikationer igennem Intune kan være teknisk kompleks og kræve betydelig tid, samt ekspertise indenfor win32 apps. Administrators oplever ofte udfordringer i forhold til at håndtere de tekniske funktioner i Intune, hvilket resulterer i unødvendigt højt tidsforbrug.

Manglende standardiserede udrulningsprocedurer

Manglen på standardiserede udrulningsprocedurer kan resultere i inkonsistente installationsoplevelser og uforudsigelige resultater. Dette kan føre til forvirring blandt slutbrugerne og skabe ekstra arbejde for IT-administratorer.

Udfordringer med tredjepartsapplikationer

Integrering og håndtering af tredjepartsapplikationer i Intune kan være en tung og langsomlig opgave, især når det kommer til at sikre, at disse applikationer opdateres regelmæssigt, og udrulningen virker korrekt hver gang. Udrulning af tredjepartsapplikationer er ofte problematisk på grund af usikkerheder omkring hvordan hver tredjepartsapplikationer skal installeres, opdateringshyppighed og diversiteten mellem de mange tredjepartsapplikationer. Dette skaber en udfordrende situation for administratorer, der ønsker at alle deres applikationer fungerer korrekt, sikkert og er ensrettet.

Mangel på automatisering og skalering

Manglen på automatisering og muligheder for at skalere udrulningsprocesserne kan begrænse organisationens evne til effektivt at håndtere mange softwareudrulninger og applikationer i Intune. Dette kan føre til forsinket udrulning af vigtige opdateringer til dine applikationer, som medfører usikre Intune enheder.

Uden automatisering af udrulningsprocessen for dine Intune applikationer, kan føre til manuelle fejl, forsinkelser og ineffektivitet. Organisationer har brug for en løsning, der muliggør automatisering og planlægning uden konstant manuel indgriben, og håndtering af Intune-administrator.

Ingen brugerinvolvering og nedsat kontrol

Manglende brugerinvolvering og kontrol over softwareudrulninger kan resultere i ineffektive processer og utilfredse slutbrugere. Intune har ingen indbygget funktion til at lade slutbrugere anmode om og godkende softwareinstallationer, eller mulighed for software licensstyring og derved forhindre overlicensering.

 

Med Endpoint kan du automatisere og optimere Intune softwareudrulning

 

Nem og sikker softwareudrulning

Endpoint Admin leverer en kraftfuld værktøjskasse til softwareudrulning. Med blot få klik kan du nemt udrulle, og opdatere både line-of-business og tredjepartssoftware til Microsoft Intune. Dette reducerer markant kompleksiteten og sparer værdifuld tid.

Over 300 Applikationer klar til brug

Vælg mellem mere end 300 applikationer i vores public repository eller udnyt dit private repository til virksomhedsspecifikke applikationer. Endpoint Admin gør det let og sikkert at udrulle tredjepartsapplikationer til Intune.

Med vores Endpoint Admin packages orkestrator bliver alle applikationer skandaliseret og testet inden de bliver uploaded til Intune. Endpoint Admin eliminerer besværet med manuelle opdateringer af tredjepartsapplikationer og sikrer, at alle applikationer i public repository er testet og opdateret til den nyeste version, så dine Intune applikationer er sikre at bruge.

Automatisk og effektiv software-udrulning

Automatiserede udrulninger frigør din tid, så du kan fokusere på mere værdiskabende opgaver. Endpoint Admin gør det let at planlægge og udføre softwareudrulninger samtidig med at sikre løbende opdateringer til de applikationer der er udrullet til slutbrugerne.

Med Endpoint Admin har du kontrol over din softwareudrulning. Udnyt vores deployment schedules til at bestemme, hvornår og til hvem nye versioner af softwaren skal udrulles til. Du kan for eksempel vælge at opdatere Google Chrome automatisk på alle pc’er, der har det installeret, når der kommer en ny version. Eller kan du vælge at udrulle til en mindre gruppe af testbrugere i første fase og vente nogle dage, før det automatisk udrulles til dine andre slutbrugere.

Endpoint Admin Shop

Endpoint Admin Shop inkluderer avancerede funktioner som licensstyring og applikationsgodkendelse. Slutbrugere kan selv installere og anmode om applikationer, og de har mulighed for at vælge på hvilken af deres Intune enheder applikationer skal installeres. Du har kontrol over hvilke applikationer er tilgængelige i Endpoint Admin shoppen og til hvem, i din organisation.

Brugervenligt godkendelses flow

Endpoint Admins godkendelses flow gør håndtering og godkendelse af applikationer til en nem proces. Med vores approval profiles kan du designe, hvem der skal godkende en applikation, og både godkender og slutbruger vil automatisk modtage en e-mail, når en applikation skal godkendes eller er klar til installation.

Integration med Microsoft Teams

Endpoint Admin integrerer med Microsoft Teams, hvilket muliggør installation af applikationer på din pc via Microsoft Teams på din mobiltelefon. Denne integration styrker forbedrer brugeroplevelsen for dine slutbrugere, og det gør det nemmere at skifte eller opsætte nye Intune enheder.

Avanceret licensestyring og software metering

Endpoint Admin tilbyder avanceret licensstyring og software metering. Optimer ressourceforbruget og undgå overlicensering ved at holde styr på softwareanvendelse. Få omfattende indsigt i licensbrug og træf informerede beslutninger om licensallokering og fornyelser. Der ingen grund til at bruge penge på software-licenser der alligevel ikke benyttes.

 

Besøg vores hjemmeside på www.endpointadmin.com for yderligere information. Start optimeringen af dine softwareudrulninger i dag med Endpoint Admin.